Valitse sivu

Yritys- ja mainoslahjat

Anna lahjaksi jotain, jonka itsekin haluaisit! Henkilökohtaisesti valittu laadukas lahja kertoo paljon yrityksestä ja viestittää lahjansaajalle, että häntä arvostetaan. Lahjan avulla yritys voi välittää mieleenjäävästi muistoja, tunteita ja rakentaa siten syvempää suhdetta asiakkaisiinsa, sidosryhmiinsä ja omaan henkilökuntaansa.

Painatuksella tai kaiverruksella saatavia mainoslahjoja, joita voidaan jakaa potentiaalisille asiakkaille sekä muille sidosryhmille vierailujen ja messujen yhteydessä. Niiden tarkoitus on jättää myönteisiä mielikuvia ja vahvistavat olemassa olevia asiakkuuksia.

Laadukkaista materiaaleista valmistettuja vaatteita töihin ja vapaa-aikaan, t-paidoista lippiksiin. Kaikki tekstiilimme on saatavilla painatuksella tai brodeerauksella. Henkilökunnalle tilattavat tuotteet yhdistävät teitä ja tuovat yhtenäistä ilmettä.

Liikelahjoina tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet keittiöön ja kattaukseen sekä sisä- että ulkokäyttöön. Liikelahja kertoo, että asiakasta arvostetaan todella paljon ja häntä halutaan palvella yksilöllisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja suunnitellaan teidän tarpeisiin sopiva lahja.